EL DELTA DE L’EBRE ÉS LA ZONA DE CATALUNYA AMB MÉS TRADICIÓ EN LA PRODUCCIÓ D’ARRÒS. LES SEVES CARACTERÍSTIQUES I ELS SEUS ATRIBUTS SENSORIALS I CULINARIS QUEDEN GARANTITS I REGULATS EN EL MARC DE LA DENOMINACIÓ D’ORIGEN PROTEGIDA.

Zona de producció: Municipis de les comarques del Baix Ebre i el Montsià.
Varietats: Per cuinar l’arròs de la DOP eligirem el de categoria Extra normal per arrossos secs (paellla, arròs negre...) o el Bomba per arrossos caldosos.
Característiques: La qualitat gustativa que presenta l’Arròs del Delta de l’Ebre ve donada per les característiques amb un gra amb alt contingut en midó que li dona una gran capacitat d’absorció dels sabors, mantenint en tot moment la seva textura. Totes les varietats són de la categoria comercial extra.
Comercialització: L’etiquetatge ha de dur el logotip propi de la DOP Arròs del Delta de L’Ebre i el símbol comunitari de DOP.

Consell Regulador
Sant Cristòfol, 115
43870 AMPOSTA
Tel:  977 70 10 20
Fax: 977 70 01 90

info@do-deltadelebre.com
www.do-deltadelebre.com



© Federació Catalana DOP-IGP