LA DENOMINACIÓ D’ORIGEN PROTEGIDA AVELLANA DE REUS REPRESENTA LA PRODUCCIÓ DE FRUITA SECA MÉS NOTABLE DE CATALUNYA, PER LA SEVA REPUTACIÓ I LA SEVA QUALITAT.

Zona de producció: Comarques del Baix Camp, l’Alt Camp, el Tarragonès, el Priorat, la Conca de Barberà i la Terra Alta.
Varietats: negreta, pauetet, gironella, morella i culplana. D’aquestes varietats, la negreta és la més cultivada.
Característiques: Les avellanes es poden presentar en tres formes: avellana amb closca, avellana en gra i avellana torrada. Sempre han d’estar calibrades o crivellades i han de tenir uns diàmetres determinats.
Comercialització: Les avellanes es presenten envasades. En el seu etiquetatge hi han d’aparèixer el logotip propi de la DOP Avellana de Reus i el símbol comunitari de DOP.

Consell Regulador
Passeig Sunyer 4-6
43202 REUS
Tel:  977 32 81 03
info@avellanadereus.cat
www.avellanadereus.cat

 


© Federació Catalana DOP-IGP