LA MANTEGA DE L’ALT URGELL I LA CERDANYA S’ELABORA AMB LA LLET DE VAQUES FRISONES D’AQUESTES COMARQUES. ÉS MOLT APRECIADA PER LA SEVA AROMA I EL SEU SABOR CARACTERÍSTIC, D’ALTA INTENSITAT GLOBAL I LLEUGERAMENT ÀCID QUE RECORDA L’AVELLANA.

Zona de producció i elaboració: Comarques de l’Alt Urgell i la Cerdanya.
Característiques: La mantega s’elabora amb nata de llet de vaca de raça frisona pasteuritzada i ferments làctics mesòfils. L’alimentació de les vaques, el clima d’aquestes comarques i el procés d’elaboració i maduració de la mantega confereixen a aquest producte la seva olor i el seu sabor característic, d’alta intensitat global i lleugerament àcids que recorda el de l’avellana.
Comercialització: L’etiquetatge ha de dur el logotip propi de la DOP Mantega de l’Alt Urgell i La Cerdanya i el símbol comunitari de DOP.

Consell Regulador
Sant Ermengol, 37
25700 LA SEU D'URGELL
Tel:  973 35 00 25
Fax: 973 35 27 05
mantega@dop-alturgell-cerdanya.com
www.dop-alturgell-cerdanya.com



© Federació Catalana DOP-IGP