EL BAIX EBRE I EL MONTSIÀ SÓN DUES DE LES COMARQUES AMB MÉS TRADICIÓ I IMPORTÀNCIA EN L’ELABORACIÓ D’OLI A CATALUNYA. LA SEVA ALTA QUALITAT HA PROPICIAT EL SEU RECONEIXEMENT COM A DENOMINACIÓ D’ORIGEN PROTEGIDA.

Zona de producció: Municipis de les comarques del Baix Ebre i del Montsià.
Varietats: Morruda o morrut, sevillenca  i farga.
Característiques:  Olis d’oliva verges extres, límpids, transparents, sense vels ni terbolesa, d’un color que varia segons l’època de recol·lecció i la situació geogràfica dins de la zona de producció, del groc verdós al groc daurat. Són olis molt agradables al paladar, molt gustosos i aromàtics, de sabor afruitat al principi de la campanya i lleugerament dolços quan aquesta avança.
Comercialització: En el seu etiquetatge hi han d’aparèixer el logotip propi de la DOP Oli del Baix Ebre-Montsià i el símbol comunitari de DOP.

Consell Regulador
Ctra. Raval de Crist s/n (Soldebre)
43500 TORTOSA
Tel:  977 58 12 12
Fax: 977 58 12 12
info@acobem.com
www.acobem.com



© Federació Catalana DOP-IGP