L’ALT NIVELL DE SUCRES, LA MAJOR SUCOSITAT, FLAVOUR I AROMA QUE PRESENTEN LES PERES PROTEGIDES PER AQUESTA DOP FAN QUE SIGUIN MOLT APRECIADES PEL CONSUMIDOR 

Zona de producció: Comprèn el municipi de Lleida i altres municipis limítrofs de les comarques lleidatanes de les Garrigues, la Noguera, el Pla d'Urgell, el Segrià i l'Urgell.
Varietats: Fruit de l’espècie Pyrus communis L. de les varietats Llimonera, Blanquilla i Conference.
Característiques: Les peres  protegides presenten una dolçor i un gust característic degut al seu major nivell de sucres, major sucositat, flavour i aroma. En el cas de la varietat Conference altre aspecte diferencial és el tipus de russeting menys uniforme i més rústic i de forma més arrodonida. Han de ser de les categories comercials extra i primera destinades al consum en fresc. A més, la seva producció es realitzarà seguint tècniques respectuoses amb el medi ambient, com per exemple tècniques de producció integrada o GLOBALGAP o altres sistemes.
Comercialització: L’etiquetatge ha de dur el logotip propi de la DOP Pera de Lleida i el símbol comunitari de DOP.

Consell Regulador
Av. Tortosa, 2
Edifici Mercolleida
25005 Lleida
Tel: 973 22 01 49
Fax: 973 22 04 37
peradelleida@peradelleida.es
www.peradelleida.es



© Federació Catalana DOP-IGP