Zona de producció: Tota Catalunya

Les principals característiques del pa de la IGP Pa de Pagès Català són les següents:

Es tracta d'un pa tradicional , rodó d'imatge rústica, de crosta gruixuda i cruixent, molla esponjosa i alveolat gran i irregular.
Tot el procés d'elaboració es dur a terme seguint mètodes tradicionals, realitzant manualment com a mínim el format, amb fermentacions lentes, i coent les masses sempre en forns de solera refractària.
Organolèpticament és un pa de gran aroma i sabor , amb certa acidesa que manté la sensació de frescor i una textura agradable passades 8-9 hores de la cocció.
En el comerç aquest pa IGP estarà clarament identificat , i en el moment de la venda s'entregarà als consumidors en bosses amb el logotip identificatiu propi de la IGP.

Consell Regulador
C. Pau Claris 134
08009 Barcelona
Tel. 934 871 818 / 685 102 105
igp@gremipa.com
www.padepagescatala.org





© Federació Catalana DOP-IGP